DTD RIBARSTVO, PAKPROMET, BONES GROUP

DTD RIBARSTVO –  VISOK KVALITET I VISOKA PRODUKTIVNOST

Isporučena je mašina za punjenje i zatvaranje tuba za riblju paštetu. Na tržištu se pojavio još jedan domaći proizvod koji će u svemu biti konkurencija poznatim svetskim proizvodjačima. AXOMATIC je i ovoga puta sa svojom mašinom AXO 900 za metalne tube i kapacitetom od  4200 tuba/h još jednom dokazao visok nivo kvaliteta i visoku produktivnost.

 

BONES GROUP – PROŠIRENJE PROIZVODNJE

I ovoga puta ostvarena je uspešna saradnja sa kompanijom AXOMATIC iz Milana u proširenju obima proizvodnje jednog od njihovih najpoznatijih proizvoda PALVODERM kreme. Pušten je u rad mixer ogromnog kapaciteta , AXOMIX 1500, koji će u svemu zadovoljiti zahteve proizvodnje i omogućiti bolju prisutnost na tržištu.

 

PAKPROMET – USPEŠNA SARADNJA

Uspostavljena je veoma uspešna saradnja sa jednim od najvećih domaćih proizvodjača opreme u oblasti pakovanja mleka i proizvoda od mleka. Kao isporučilac glava za nanošenje etiketa na boce LABELX EW 140 , proizvodjača LABELPACK iz Milana, uspeli smo da ostvarimo zajedno visok kvalitet i pouzdanost njihovih proizvodnih linija, sve u cilju zadovoljenja konačnog korisnika.

Bones Axomix 1500 DTD Ribarstvo slika PAKPROMET- LABELX 140 EW1