Zastupništva

Axtomatic

AXOMATIC je veliki italijanski proizvođac mašina za punjenje i zatvaranje tuba, kao i mašina za mešanje i homogenizaciju.

LPpackaging

LPpackaging , poznata italijanska kompanija, osnovana je 1985 god. kao podrška poznatim proizvodjačima linija za pakovanje, proizvodeći termoskupljajuće tunele, stičući tako neophodno iskustvo tokom godina.

V2 Engineering

V2 Engineering je kompanija specijalizovana za proizvodnju mašina za pojedinacno pakovanje, kao i zbirno pakovanje proizvoda u velike kartonske kutije.

Omag

Omag se specijalizovao za proizvodnju mašina za formiranje i punjenje sitnozrnastih i praškastih proizvoda, tečnosti različite viskoznosti, kao i pojedinačnih proizvoda u kesice...

Betti

Betti je poznata italijanska firma, osnovana 1955. godine i na početku proizvodila je vertikalne mašine za pakovanje paste i soli u kartonske kutije.

Sleevit

SLEEVIT SYSTEM je poznata engleska kompanija koja je specijalizovana za pakovanje više od 35 god i 1996 god. počinje da se bavi “Shrink Sleeving” tehnologijom.

Grunwald

Grunwald je već decenijama partner u procesu punjenja i doziranja, koji je mnogim proizvodjačima učinio sve, da pomogne, da njihov proizvod zauzme vodeće mesto na svetskom tržištu.

Labelpack

Labelpack , poznata italijanska kompanija, osnovana 1992 god. da bi zadovoljila svoje korisnike sa specijalnim mašinama za etiketiranje i obeležavanje..