Sleevit

SLEEVIT SYSTEM je poznata engleska kompanija koja je specijalizovana za pakovanje više od 35 god i 1996 god. počinje da se bavi “Shrink Sleeving” tehnologijom. SLEEVIT SYSTEM je lider u razvoju i proizvodnji aplikatora, unapredjenih tunela skupljanje folije i tehnologije transporta proizvoda. SLEEVIT SYSTEM je predstavljen i podržan globalno širokom mrežom agenata koji obezbedjuju servisnu podršku širom sveta.

SLEEVIT PALETA PONUDE ZA SLIVIRANJE I SKUPLANJE FOLIJE OD 100 DO 400 PROIZVODA PO MINUTI.

Proizvodjači i velikog i malog kapaciteta sada mogu sebi da priušte kako najmoderniji tako i najfleksibilniji način dekorativnog obeležavanja proizvoda – Sleeve Labelling. Sleevit je razvio seriju mašina čija se brzina kreće od 50 do 400 sliviranih proizvoda po minuti. Sva oprema poseduje najnovije kontrolne sisteme i jednostavno se prelazi sa jedne veličine proizvda na drugu. Tehnologija skupljanja nanete folije bez deformisanja dekoracije je komplementarna ovim mašinama za sliviranje i široka ponuda ShrinkMaster tunela toplog vazduha i parnih tunela sa vrlo preciznom kontrolom, omogućavaju da se bez problema vrši skupljanje sliva na staklenoj,metalnoj i plastičnoj ambalaži.

sleevit Machine
SLEEVIT PROIZVODI – NAJŠIRA PONUDA MAŠINA ZA NANOŠENJE TAMPER EVIDENT SLIVA U SVETU

Boce, tegle, buteljke, farmaceutske bočice, špriceve,kvadratne i okrugle cevi, čak i gasni cilindri mogu biti slivirani pomoću ove jedinstvene porodice mašina, pri brzini do 400 proizvoda po minuti. Stotine dosadašnjih instalacij i mreža Sleevit-ovih distributera koji pružaju svu neophodnu tehničku podršku, su garancija kvaliteta. Sleevit linije za sliviranje, pored konvejera, tunela za skupljanje, linijske kontrole, u mogućmosti je isporučiti i svu dodatnu opremu koja obezbedjuje da proces sliviranja proizvoda bude što jednostavniji za primenu. Opširnije na www.sleevit.com

sleevit2 sleevit1