V2 Engineering

V2 Engineering kao jedan od veoma poznatih italijanskih proizvodjaca mašina i opreme iz sveta pakovanja pronašao je, takodje, u nama kvalitetnog i pouzdanog partnera i distributera svoje opreme na ovom tržištu.

V2 Engineering je kompanija specijalizovana za proizvodnju mašina za pojedinacno pakovanje u kutije (cartooning machine), kao i zbirno pakovanje proizvoda u velike kartonske kutije (case packer). Pored toga veliki su proizvodjaci mašina za obmotavanje pojedinacnih kutija folijom (wrapping machine).

HORIZONTALNE MAŠINE za kutije (horizontal cartoning machine) sa posebnim ergonomskim ‘’balcony” dizajnom, mogu se takodje ponuditi sa koracnim i kontinualnim radom. Posebno zahtevani sistemi za ulaganje proizvoda su sastavni deo širokog spektra dodatih opcija mašine.
VERTIKALNE MAŠINE za pojedinacna pakovanja (vertical cartoning machine) su visoko osposobljene za potrebe pravovremene proizvodnje. Dostupne su obe vrste mašina sa naizmenicnim i kontinualnim pogonom, rucnim i automatskim ulaganjem proizvoda.
Automatske mašine za zbirno pakovanje (case packer) konstruisane su prema standardima farmaceutske, kozmeticke i prehrambene industrije. One objedinjuju veliki broj jedinstvenih osobina koje obezbedjuju potpunu saglasnost sa GMP, FDA i HACCP standardima i zakonima o zaštiti zdravlja.

Mašine za obmotavanje pravougaonih kutija (wrapping machine) su potpuno automatizovane, koristeci termolepljive materijale u foliji kao PVC, celofan, PP… Zahvaljujuci njihovim kompaktnim dimenzijama, ergonomskim oblikom, one su idealne za kozmeticku, farmaceutsku i prehrambenu industriju. Zamena formata je brza i funkcionalna, a može biti veoma jednostavna, zahvaljujuci digitalnoj tehnologiji.
Zahvaljujuci ogromnom iskustvu tehnickog odeljenja, V2 Engineering uspeva da ispuni skoro sve zahteve klijenata, bilo da se radi o pojedinacnoj mašini ili kompletnoj proizvodnoj liniji. Dodatne informacije o proizvodnom programu ove kompanije možete pronaci i na internet stranici www.v2engineering.com

v106 vertipack