Axtomatic

AXOMATIC sRl veliki italijanski proizvodjac mašina sa više od 20 godina iskustva, radeci u više od 40 zemalja, ukazao je poverenje GLOBO PAK-u, za distribuciju svojih proizvoda na tržištu Srbije i zemalja bivše Jugoslavije.

AXOMATIC sRl proizvodi više vrsta opreme:
Vakuumski mikseri i homogenizatori od 5 – 4000 lit.
Mašine za punjenje i zatvaranje tuba kapaciteta 1600 – 21000 tuba na sat.
Horizontalne mašine za kutije max. do 100 kom u min.
axomatic Machine
axomatic Machine
AXOMATIC sRl se specijalizovao u konstruisanju i proizvodnji kompletnih linija za punjenje i zatvaranje tuba. Kompatabilnost AXOMATIC sRl sa ostalom opremom u procesu proizvodnje omogucava brzo i jednostavno povezivanje ovih mašina u velike proizvodne linije.

AXOMATIC sRl mašine su konstruisane za jednostavno cišcenje, brzu izmenjivost formata i prilagodjene za sve vrste laminatnih, plasticnih i aluminijumskih tuba. Podesivi sistem za kretanje tuba, izbor nacina doziranja i tehnicki naprednan sistemi za zatvaranje, mogu podržati veliki raspon velicina tube i proizvoda.

AXOMATIC sRl je jedna od retkih kompanija koje samostalno proizvodi sve mehanicke komponente mašina, što omogucuje potpunu kontrolu njihovog kvaliteta i tacnosti. Više informacija o proizvodima ove kompanije možete potražiti na internet stranici www.axomatic.com

 

axomaticLinija axo